avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... autorizare cadastru - pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

autorizare cadastru - pfa

in cazul in care am absolvit o facultate in care s-au facut 2 semestre de topografie si ulterior am mai facut un curs postuniversitar de cadastru cu durata de 1 semestru ,pot sa devin persoana autorizata in lucrari de geodezie/cadastru si in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: baciu_marian , utilizator 20:08, 6 Februarie 2011
Mergi la oficiul de cadastru din orasul in care esti, intreaba acolo de conditiile ce trebuie sa le indeplinesti pentru a te autoriza.

Daca nu uitate pe ordinul 538/2001 privind aprobarea Regulamentului privind autorizarea persoanelor fizice şi juridice care pot să realizeze şi să verifice lucrări de specialitate în domeniile cadastrului, geodeziei şi cartografiei pe teritoriul României si.............

ORDIN 107/2010
Regulamentul din 29 martie 2010 (Regulamentul din 2010)
privind autorizarea sau recunoasterea autorizarii persoanelor fizice si juridice romane, ale unui alt stat membru al Uniunii Europene sau ale unui stat care apartine Spatiului Economic European in vederea realizarii si verificarii lucrarilor de specialitate in domeniul cadastrului, al geodeziei si al cartografiei pe teritoriul Romaniei
Publicat in Monitorul Oficial 231 din 13 aprilie 2010 (M. Of. 231/2010)
Ultima modificare: Duminică, 6 Februarie 2011
baciu_marian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru - autorizatie ocpi / ancpi magika magika Buna ziua! Sunt studenta la Universitatea din Bucuresti, la Facultatea de Geografie, sectia Cartografie cu aplicatii in cadastru. Am cateva nelamuriri in ... (vezi toată discuția)
Conditii autorizare practician in domeniul cadastrului CristiButnariuc CristiButnariuc am terminat facultatea la fr acum doi ani dar lucrez in cadrul unei firme de cadastru de 10 ani(pe cartea de munca) la inceput pe functie de operator PC iar ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui fost angajat? julieralu julieralu Buna ziua, Doresc sa inteleg ce pot face in situatia urmatoare:am lucrat ca si tehnician topograf la o multinationala si doresc sa ma autorizez ca topograf ... (vezi toată discuția)