1)
vreau sa cumpar un apartament de la o persoana care l-a obtinut prin donatie. donatorul intre timp a decedat si am inteles ca ar avea si un copil. vreau sa stiu daca se poate surpa actul de vanzare-cumparare, sau ce probleme ar putea aparea?
2)
pot face in bucuresti acte de vanzare-cumparare pentru un teren agricol situat in arad?
1.riscul este foarte mare , deoarece actul paote fi atacat de copil incalcandu-i-se dreptul .Daca vreti neqaparat sa-l cumparati consultati neaparat un avocat sa va redacteze actul cu garantie de evictiune
D/na Av. Antoanela va contrazic. Vanzarea se poate face oriunde, Bucuresti , Arad, Cluj etc. Nu are nicio importanta. Doar la mosteniri suntem legati de competenta.
eu va sfatuiesc sa nu8 va complicati. intrucat exista un mostenitor rezervatar acesta cel mai probabil va solicita reductiunea liberalitatii !!
indiferent de ce acte ati face , nu scapati de probleme. de ce sa va legati la cap daca nu va doare??
asa sa fie , doamna Notar!. Eu stiu ca m-am rugat acum un an de mai multi notari din Bucuresti sa autentifice un act pe un teren din Snagov si m-au timis acolo. Era vorba de o vanzare
exista vreun termen in care poate depune mostenitorul plangerea?
donatarul este ruda cu donatorul si la vanzarea apartamentului notarul le-a recomandat sa faca donatie pentru ca ar economisi bani, nu se modifica cu nimic problema?
Mostenire
ContSters139791
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Tatal meu a decedat. Bunica paterna mi-a instrainat apartamentul sau in timpul vietii printr-un contract ... (vezi toată discuția)