avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lamuriri despre un director de scoala numit care a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lamuriri despre un director de scoala numit care a fost ales primar...

Exista urmatoarea speta: Un (cadru didactic) director de scoala numit prin ordin al ministrului pe o perioada determinata candideaza la alegerile din 2008 si este ales primar .Conform art.28 si celelalte...din Legea nr.393/2004-privind Statutul alesilor locali , se suspenda contractul de munca sau actul de numire a acestora in cadrul unei institutii ori autoritati publice ...Saptamana aceasta printr-un alt ordin al ministrului invatamantului inceteaza calitatea de director al actualului primar...Este legal acest ordin. Daca nu ce se poate face? Unde se contesta? Daca este legal, dupa incetarea mandatului fostul primar are sansa de a ramane fara loc de munca?
Multumesc!
Marcel A.

Alte discuții în legătură

Indemnizaþie viceprimar roman gheorghe roman gheorghe Sunt cadru didactic şi din data de 25 iunie am intrat în concediu de odihnă 62 de zile. În data de 26 iunie am fost ales viceprimar de comună. Voi mai ... (vezi toată discuția)
Titular in invatamant Radamante Radamante Anexă la ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 4895/10.11.2014 Art. 2 (1) Prin cadre didactice titulare în sistemul de învăţământ ... (vezi toată discuția)
Numire director liceu enrike enrike Am susţinut concursul pentru ocuparea unui post de director la liceu într-un judeţ pilot în sesiunea octombire – noiembrie 2008, fiind ... (vezi toată discuția)