avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general S.R.L. - Lichidare,desfiintare sau vanzare?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

S.R.L. - Lichidare,desfiintare sau vanzare?

Din 1991 am un srl cu unic asociat. cu toate alea pe el. ultimul obiect principal de activitate: Scoala de Soferi: In 2008 am suspendato cu toate actele in regula , firma e pe :o; nu are datori la nimeni nimic pe inventar. anul acesta se implineste sorocul( cei 3 ani) de suspendare.Intrebare: ce as putea face sa scop de dureri de cap.Daca Cineva este amator as dauo cu placere. Astept oferte la :janvasiliu@gmail.com ori:0722626632 jan omvesel Ploiesti.Cu mi de multumiri.
Cel mai recent răspuns: omvesel , utilizator 20:31, 7 Februarie 2011
Buna seara .
Daca nu aveti datorii pe firma,inclusiv la fisc,dovedit cu certificat constatator fiscal, puteti cere dvs.radierea firmei la Registru Comertului. Si asa scapati de grija vanzarii.
Marius Bote .
Parerea mea este ca daca firma are zero datorii si vechime din 1991 nu are rost sa o radiati pur si simplu ci sa scoateti un ban prin cesionarea partilor sociale!
B-)B-)B-)
Multumesc f. mult Dle.Mihai. Solutia e faina dar mai ramane sa casesc si cui sai cesionez partile sociale.Mai ales ca firma are destule obiecte de activitati.Poate Gasesc pe cineva care sa ma ajute,as fi recunoscator.Astept propuneri serioase pe :janvasiliu@gmail.com.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditul , mostenire? Adina36 Adina36 Buna ziua...Mama a decedat si la acea data avea un credit...Acest credit era fara giranti si asigurat...Desi am dus la banca certificatul de deces , dupa 1 an ... (vezi toată discuția)
Radierea unei societati comerciale ContSters152796 ContSters152796 In cat timp se radiaza de drept o societate comerciala, daca nu am activitate economica? (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperare ThisIsIt ThisIsIt Buna ziua.Acum 3 ani am avut o descoperire de cont la care plateam o dobanda lunara de 20 ron. intotdeauna puneam cateva sute de lei ca sa ma asigur ca 6-7 ... (vezi toată discuția)