avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... delegare atributii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

delegare atributii

Buna seara,
In ce baza pot emite decizie pentru delegare de atributii?
O salariata care a fost in concediu medical 1 an de zile (operata de cance) a revenit la serviciu. Medicul de medicina muncii in fisa de aptitudini a recomanda schimarea sarcinilor de serviciu.
In unitate (bugetar) nu am post vacant. In schim asi dori daca se poate sa delegam atributii penstru supraveghetor de noapte , unde este un singur anhajat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 22:49, 1 Februarie 2011
Adica sa puneti sa lucreze in tura de noapte o persoana operata de cancer? Vreti sa o scoateti definitiv din circuitul civil?B-)
In functie de recomandarile medicilor eliminati din activitatea salariatei acele sarcini care ii pun in pericol viata.
Solictati medicului sa specifice exact care sunt activitatii si care sunt riscurile la care se expune salariata.
Munca de noapte nu imi pare o activitate care sa fie compatibila cu o persoana apta medical cu restrictii, este o munca obositoare si ma gandesc ca tocmai acest fapt trebuie evitat.
In cazul in care nu restrictiile de activitate sunt de natura sa bu o faca apta de a mai desfasura nici o activitate in unitatea respectiva salariatei i se recomanda schimbarea unitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare pe alte atributii JCAdrian JCAdrian Bună ziua! Lucrez că asistent medical de bloc operator la un spital de stat, inca de la angajare. Acum din lipsa de personal se dorește ca eu și colegii ... (vezi toată discuția)
Ca muncitor angajatorul mă poate obliga să mă trimită în ... Magie1 Magie1 Ca muncitor angajatorul mă poate obliga să mă trimită în deplasare cu delegație. Ce conditii trebuie sa respecte ce formalității să facă fisa ... (vezi toată discuția)
Relocarea in alte judete a postului carmena_iasi carmena_iasi Buna ziua, sunt reprezentant medical in cadrul unei companii pharma de 2 ani si de la angajare si pana acum am desfasurat activitatea in judetele iasi (oras de ... (vezi toată discuția)