Buna seara,suntem o familie cu 2 copii de 14 respectiv 8 ani cu locuinta proprietate dobandita in timpul casatoriei.ASIST NEPUTINCIOASA la declaratiile de dragoste din ultima idila a sotului cu o colega de servici.Pana acum am trecut multe relatii cu vederea,erau copii mici ,nici acum nu stiu ce sa fac,dar inca e totul proaspat.:(
Poate domnul va iubeste, isi iubeste familia , insa are un viciu : femeile.
Inainte de toate purtati o discutie calma si incercati sa gasiti o varianta de mijloc.
odata ce a inceput sa aiba relatii extraconjugale, acest cosmar nu se va termina niciodata pt. dvs.
deja a devenit un stil de viata . dvs. sunteti singura care puteti decide daca continuati sa traiti in continuare ca o familie, insa cu aceasta problema a sotului.. sau sa divortati.
de ce nu-i platiti cu aceeasi moneda?
personal nu inteleg doamnele care se complac in astfel de situatii, dar intr-adevar viata e complicata.. nu e totul numai in roz..
eu as face ce face si dansul si as avea grija sa si afle.. intamplator!! ;)
M-a lovit
vasilescugabri
Buna ziua,
Am avut o mare problema in urma cu cateva luni, sotul m-a inselat si era sa divortam.Ne-am impacat dupa indelungi dezbateri.vem 2 copii de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Amanta si copiii mei
ADANNA
Am mai pus intrebarea asta, deci...sper sa nu plictisesc....
Ce impact va avea asupra fetitei mele faptul ca va vedea o alta femeie langa tatal ei?...(noi ... (vezi toată discuția)