avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort din cauza ultimei legaturi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort din cauza ultimei legaturi extraconjugale.Fam.cu 2 copii si imobil comun

Buna seara,suntem o familie cu 2 copii de 14 respectiv 8 ani cu locuinta proprietate dobandita in timpul casatoriei.ASIST NEPUTINCIOASA la declaratiile de dragoste din ultima idila a sotului cu o colega de servici.Pana acum am trecut multe relatii cu vederea,erau copii mici ,nici acum nu stiu ce sa fac,dar inca e totul proaspat.:(
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
mishu1900, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:42, 2 Februarie 2011
poate ideal ar fi sa traiti impreuna, dar fiecare sa-si vada de viata lui personala.....
Dvs stiti cel mai bine, pentru ca nu sunt decat doua solutii -
ori ramaneti impreuna, ori divortati!
Da, ambele solutii de mai sus sunt perfect valabile.
Dvs. decideti...
Poate domnul va iubeste, isi iubeste familia , insa are un viciu : femeile.
Inainte de toate purtati o discutie calma si incercati sa gasiti o varianta de mijloc.
odata ce a inceput sa aiba relatii extraconjugale, acest cosmar nu se va termina niciodata pt. dvs.
deja a devenit un stil de viata . dvs. sunteti singura care puteti decide daca continuati sa traiti in continuare ca o familie, insa cu aceasta problema a sotului.. sau sa divortati.
de ce nu-i platiti cu aceeasi moneda?
personal nu inteleg doamnele care se complac in astfel de situatii, dar intr-adevar viata e complicata.. nu e totul numai in roz..
eu as face ce face si dansul si as avea grija sa si afle.. intamplator!! ;)

Alte discuții în legătură

M-a lovit vasilescugabri vasilescugabri Buna ziua, Am avut o mare problema in urma cu cateva luni, sotul m-a inselat si era sa divortam.Ne-am impacat dupa indelungi dezbateri.vem 2 copii de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Amanta si copiii mei ADANNA ADANNA Am mai pus intrebarea asta, deci...sper sa nu plictisesc.... Ce impact va avea asupra fetitei mele faptul ca va vedea o alta femeie langa tatal ei?...(noi ... (vezi toată discuția)
Divort- implicati 2 copii minori, rog ajutor gheorgheanemona gheorgheanemona BUna ziua, am aflat ca sotul meu are o relatie cu o femeie, sau chiar cu mai multe, de cativa ani. Dar, de anul trecut am aflat de o anume relatie. Cand i-am ... (vezi toată discuția)