Buna seara,suntem o familie cu 2 copii de 14 respectiv 8 ani cu locuinta proprietate dobandita in timpul casatoriei.ASIST NEPUTINCIOASA la declaratiile de dragoste din ultima idila a sotului cu o colega de servici.Pana acum am trecut multe relatii cu vederea,erau copii mici ,nici acum nu stiu ce sa fac,dar inca e totul proaspat.:(
sunt de acord nu as putea accepta sa stau alaturi de un barbat foarte violent ok as putea trece cu vederea o palma 2... 10 dar pt nimic in lume nu as ierta de 2 ori faptul ca am fost inselata dc ai iertat o data si se repeta si adoua oara e clar k nu se va sfarsi.Dar fiecare isi traieste viata asa cum considera k e mai binesper sa luati o decizie buna atat pt copii cat si pt dumneavoastra.
vedeti cam care ar fi diferenta intre a fi singura casatorita fiind , cum traiti sau ce aveti acum si divortata cu 1 copil sau 2 in intretinere, cu pensie de la fostul sot si eventual dupa un partaj al casei si vedeti cum ar fi mai bine pt dvs si actionati in consecinta.
ar trebui sa-l lasati si pe el sa stea cu copilul bolnav , sa gasiti timp si pt dvs
M-a lovit
vasilescugabri
Buna ziua,
Am avut o mare problema in urma cu cateva luni, sotul m-a inselat si era sa divortam.Ne-am impacat dupa indelungi dezbateri.vem 2 copii de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Amanta si copiii mei
ADANNA
Am mai pus intrebarea asta, deci...sper sa nu plictisesc....
Ce impact va avea asupra fetitei mele faptul ca va vedea o alta femeie langa tatal ei?...(noi ... (vezi toată discuția)