avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort din cauza ultimei legaturi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort din cauza ultimei legaturi extraconjugale.Fam.cu 2 copii si imobil comun

Buna seara,suntem o familie cu 2 copii de 14 respectiv 8 ani cu locuinta proprietate dobandita in timpul casatoriei.ASIST NEPUTINCIOASA la declaratiile de dragoste din ultima idila a sotului cu o colega de servici.Pana acum am trecut multe relatii cu vederea,erau copii mici ,nici acum nu stiu ce sa fac,dar inca e totul proaspat.:(
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
mishu1900, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:42, 2 Februarie 2011
sunt de acord nu as putea accepta sa stau alaturi de un barbat foarte violent ok as putea trece cu vederea o palma 2... 10 dar pt nimic in lume nu as ierta de 2 ori faptul ca am fost inselata dc ai iertat o data si se repeta si adoua oara e clar k nu se va sfarsi.Dar fiecare isi traieste viata asa cum considera k e mai binesper sa luati o decizie buna atat pt copii cat si pt dumneavoastra.
vedeti cam care ar fi diferenta intre a fi singura casatorita fiind , cum traiti sau ce aveti acum si divortata cu 1 copil sau 2 in intretinere, cu pensie de la fostul sot si eventual dupa un partaj al casei si vedeti cum ar fi mai bine pt dvs si actionati in consecinta.
ar trebui sa-l lasati si pe el sa stea cu copilul bolnav , sa gasiti timp si pt dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-a lovit vasilescugabri vasilescugabri Buna ziua, Am avut o mare problema in urma cu cateva luni, sotul m-a inselat si era sa divortam.Ne-am impacat dupa indelungi dezbateri.vem 2 copii de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Amanta si copiii mei ADANNA ADANNA Am mai pus intrebarea asta, deci...sper sa nu plictisesc.... Ce impact va avea asupra fetitei mele faptul ca va vedea o alta femeie langa tatal ei?...(noi ... (vezi toată discuția)
Divort- implicati 2 copii minori, rog ajutor gheorgheanemona gheorgheanemona BUna ziua, am aflat ca sotul meu are o relatie cu o femeie, sau chiar cu mai multe, de cativa ani. Dar, de anul trecut am aflat de o anume relatie. Cand i-am ... (vezi toată discuția)