buna ziua.am nevoie de cateva sfaturi intr o problema:am o prietena minora care este santajata si amenintata de catre un fost prieten,iubit,cu o filmare in care apar ei doi in timpul unui act sexual.precizez ca filmarea a fost facuta fara acordul si fara stirea ei.santajul si amenintarile se refera la faptul ca: daca nu intretine in continoare relatii sexuale cu el,acesta va raspandi acel filmulet.as dori daca puteti,sa imi spuneti: ce se poate face intr o astfel de situatie?multumesc.
Sa faca plangere penala,iar de acolo procurorul stie ce are de facut.
Numai atentie,daca are sub 15 ani,il bagai la inchisoare pe cel care a intretinut rapoarturi sexuale cu ea.
Obtineti o inregistrare telefonica s`au video in care acea persoana o ameninta pe amica dvs.
Poti pune plangere penala dar la fel de usor "prietenul" poate sterge filmarea si nu aveti nici o dovada.
Si apoi cred ca stiti ca filmarea a fost vizualizata de mai multe persoane (a aratat el ce mascul feroce este),probabil sunt care o si au.
Ma abtin sa va dau idei ...incercati un flagrant...etc..
Individul este major?
Buna ziua,
Pacat ca prietena dvs.trece printr-un astfel de moment.Fiind minora,parerea mea este sa (lase rusinea si teama), sa spuna totul parintilor.
Dinsii cu siguranta vor sti cum sa-si apere copilul.
Poveste cu iz penal
Franken
Nu vreau decat cateva sfaturi juridice si de viata, in ceea ce am sa relatez imediat:
Am o nepoata,in varsta de 14 ani, care a intretinut raporturi sexuale cu ... (vezi toată discuția)