avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... santaj sexual
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

santaj sexual

buna ziua.am nevoie de cateva sfaturi intr o problema:am o prietena minora care este santajata si amenintata de catre un fost prieten,iubit,cu o filmare in care apar ei doi in timpul unui act sexual.precizez ca filmarea a fost facuta fara acordul si fara stirea ei.santajul si amenintarile se refera la faptul ca: daca nu intretine in continoare relatii sexuale cu el,acesta va raspandi acel filmulet.as dori daca puteti,sa imi spuneti: ce se poate face intr o astfel de situatie?multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
max max, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:00, 2 Februarie 2011
Cititi si aceasta discutie
www.avocatnet.ro/content/for...
Poate sa ii faca plangere penala.
Sa faca plangere penala,iar de acolo procurorul stie ce are de facut.
Numai atentie,daca are sub 15 ani,il bagai la inchisoare pe cel care a intretinut rapoarturi sexuale cu ea.

Ar trebui interceptate telefoanele.
Obtineti o inregistrare telefonica s`au video in care acea persoana o ameninta pe amica dvs.
Poti pune plangere penala dar la fel de usor "prietenul" poate sterge filmarea si nu aveti nici o dovada.
Si apoi cred ca stiti ca filmarea a fost vizualizata de mai multe persoane (a aratat el ce mascul feroce este),probabil sunt care o si au.
Ma abtin sa va dau idei ...incercati un flagrant...etc..
Individul este major?
Buna ziua,
Pacat ca prietena dvs.trece printr-un astfel de moment.Fiind minora,parerea mea este sa (lase rusinea si teama), sa spuna totul parintilor.
Dinsii cu siguranta vor sti cum sa-si apere copilul.

Alte discuții în legătură

Sunt santajata si amenintata helpmeplease helpmeplease Un baiat are poze cu mine dezbracata si ma ameninta ca o sa le faca publice daca nu fac ce vrea el.(momentan este plecat in Anglia,dar cand o sa vina acasa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi iau prietena minora acasa la mine Gabrielbarna97 Gabrielbarna97 Buna ziua,am 19 ani si prietena mea face 15 ani luna aceasta daca vine la mine fara acordul parintilor ce imi poate face politia in privinta aceasta? (vezi toată discuția)
Poveste cu iz penal Franken Franken Nu vreau decat cateva sfaturi juridice si de viata, in ceea ce am sa relatez imediat: Am o nepoata,in varsta de 14 ani, care a intretinut raporturi sexuale cu ... (vezi toată discuția)