Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
In urma inventarului facut la o societate comerciala se constata un minus de inventar pe care gestionarul si-l asuma si se angajeaza in scris ca il va plati pana la o anumita data. O parte din suma a fost acoperita cu garantia iar diferenta urma sa o plateasca esalonat. Acest lucru nu s-a mai intamplat deoarece acum invoca faptul ca el nu a preluat gestiunea in urma unui inventar si nu a semnat de primire a gestiunii.
Intrebarea mea este: angajamentul de plata fiind titlu executoriu, conform art.32 din legea nr.22/1969, putem sa solicitam investirea cu formula executorie si sa trecem la executarea silita a angajatului? Mentionam ca acesta nu mai este angajatul societatii si ca refuzul lui vine dupa 6 luni de la data semnarii angajamentului de plata.
Va multumesc pentru ajutor!
La data cand a preluat gestiunea s-a efectuat un inventar?Dvs.cum demonstrati ca lipsa i se poate imputa doar acestui gestionar daca la data preluarii gestiunii nu cunosteati valoarea stocului preluat si aici ma refer la valoarea faptica a stocului.
Inainte cu doua zile de angajarea gestionarului s-a facut inventarul gestiunii respective si totul era ok, deci a preluat gestiunea in regula, se poate demonstra...cu documente.
Intrebarea mea era daca putem sa incepem executarea in baza angajamentului de plata luat de gestionar? Multumesc!
Gestiunea
stef1234
Buna ziua, am lucrat la o firma unde am fost angajat in functia de director de vanzari. Dupa o perioada de 3 ani am fost disponibilizat din fumctie fara o ... (vezi toată discuția)