DETIN UN II ( INTREPRINDERE INDIVIDUALA ) PE ACTE FIIND TRECUT DOAR EU,AS DORI SA-L TREC PE ACTE SI PE BAIATUL MEU. SE POATE ? NU AS DORI SA SCHIMB ACTELE CI DOAR SA TREC LA ADMINISTRATOR SI O ALTA PERSOANA,CUM SE POATE FACE ?
VA MULTUMESC !
Infiintati o Intreprindere Familiala.
Întreprinderea familială se constituie printr-un acord de constituire, încheiat de membrii familiei în formă scrisă, ca o condiţie de validitate. Acordul de constituire va stipula numele şi prenumele membrilor, reprezentantul, data întocmirii, participarea fiecărui membru la întreprindere, condiţiile participării, cotele procentuale în care vor împărţi veniturile nete ale întreprinderii, raporturile dintre membrii întreprinderii familiale şi condiţiile de retragere, sub sancţiunea nulităţii absolute.
CRED CA SIGUR NU AM FOST EU DESTUL DE EXPLICIT........
EU AM INFIINTATA O INTREPRINDERE INDIVIDUALA DIN 2005,UNDE SUNT SINGUR PROPRIETAR ! ACUM VREU SA TREC SI COPILUL PE ACTE PT. A FI 2 PROPRIETARI,DAR NU AS MAI VREA SA SCHIMB ACTELE,INFIINTAND O ALTA INTREPRINDERE INDIVIDUALA,CI AS DORI CA PE ACTE PE ACTUALA II,SA-L TREC SI PE COPIL. SE POATE ?
DETIN UN II ( INTREPRINDERE INDIVIDUALA ) PE ACTE FIIND TRECUT DOAR EU,AS DORI SA-L TREC PE ACTE SI PE BAIATUL MEU. SE POATE ? NU AS DORI SA SCHIMB ACTELE CI DOAR SA TREC LA ADMINISTRATOR SI O ALTA PERSOANA,CUM SE POATE FACE ?
VA MULTUMESC !