fostul sot are dreptul prin hotarare judecatoreasca sa o ia pe fetite noastra in vizita la domiciliul lui,prima intrebare -daca el e la serviciu au dreptul parintii lui sa vina dupa ea si acum fetita e bolnava si este cu tratament injectabil ,incalc hotararea daca nu i-o dau pe motivul asta,fiindca i-am mai dat-o bolnava si nu i-a administrat medicamentele si mi-a adus-o mai rau dupa 2 zile,mentionez ca a mai facut plangere la politie pt. ca fetita dormea si a dus-o cu o ora mai tarziu decat prevede sentinta. multumesc!!!
buna ziua imi pare rau k nu va pot ajuta cred k ar trebui putina intelegere din partea tatalui in primul rand fata de copil. as vrea sa va intreb dc nu va deranjeaza cati ani are fetita am o fetita de 5 ani de al carei tata sunt despartita a disparut definitiv din viata noastra ma gandesc sa deschid un proces pt incredintarea fetei dar dc in urma procesului o sa fiu obligata sa ii dau voie fetei sa mearga la tatal ei as fi curioasa cum sunt afectati alti copii de situatia aceasta.multumesc
fetita mea are trei anisori si doar de vreo 7 luni suntem asa cu program,si ce pot sa spun e ca ii afecteaza foarte mult aceste schimbari ,vine complet schimbata de la el si ii imprumuta caracterul de aceea ma zbat si eu sa i-o dau cat de putin acum pina mai creste si o sa inceapa sa mai inteleaga lucrurile.
saracuta multumesc lui Dumnezeu k tatal ei nu mai e interesat de ea nu stiu ce as fi facut cu toate k exista riscul sa se trezeasca oricand sa vrea fata mai ales k nu exista nici o decizie legala in favoarea mea nici nu stiu ce sa fac as vrea sa-i schimb numele fetei de familie din cel al tatalui natural pe care nu il mai tine minte prea bine pt k avea 2 ani cand ne-am despartit cu al sotului pe care ea il stie k tata chiar dc isi aminteste ca m-am despartit de tatal ei nu realizeaza k de fapt el este tatal ei dar este nevoie sa fie adoptata de sotul meu pt asta trebuie sa fie de acord tatal ei natural si imi e frk sa nu fac mai mult rau dc rascolesc trecutul.
Nu se va intampla nimic,pur si simplu,tatal va vedea fata dupa ce aceasta se va insanatosi!Cred ca este destul de matur sa inteleaga!In alta ordine de idei,temerile dv. sunt neintemeiate...fie ca doriti sau nu fata va imprumuta de la ambii parinti ceea ce va caracterizeaza...fie ca il vede sau nu...asa ca lasati lucrurile sa se desfasoare dupa voia celui de sus...toti avem o soarta...
Schimbare nume
cutenicole7
Buna tuturor! Am o mare problema in ceea ce priveste numele fetitei mele. Am avut o relatie lunga,din care a rezultat Giorgia,tatal fiind italian.De ... (vezi toată discuția)