Pentru părinţii care trăiesc în concubinaj, dosarul va cuprinde ancheta socială a Serviciului de Autoritate Tutelară, copia livretului de familie, copia după buletinul/cartea de identitate ale fiecăruia dintre părinţi, după certificatele de naştere ale copiilor şi adeverinţa de elev, pentru copiii de peste 16 ani.LEGE nr.119 din 9 iulie 1997
privind alocaţia suplimentară pentru familiile cu copii .Art. 7. - Cererea pentru stabilirea şi acordarea dreptului la alocaţia suplimentară pentru familiile cu copii se formulează de către titular, pe baza înscrierilor din livretul de familie, şi se depune la primarul unităţii administrativteritoriale în a cărei rază teritorială are domiciliul familia îndreptăţită.
Am 2 copii si traiesc in concubinaj cu o persoana.Eu am dreptul la alocatie suplimentara daca inafara de salariu meu nu am alt venit? Mentionez k nu primesc nici pensie alimentara pt copii iar persoana cu care convetuesc nu poate sa ma ajute la cheltuelile care le am cu copii.Va multumesc.
~ final discuție ~