avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... shomaj la incetarea contractului de munca cu doua ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

shomaj la incetarea contractului de munca cu doua ore

acum ceva timp, la intrebarea mea referitoare la faptul ca mi s-a desfacut contractul de munca (8 h/zi) pe durata nedeterminata din motive ce nu tin de persoana mea si totodata mai am un contract de munca cu 2 ore, la alta firma, mi s-a raspuns ca nu pot beneficia de shomaj, deoarece contractul cu 2 ore, se considera a fi loc de munca, indiferent de nr de ore lucrate, pe zi.
daca si aceasta a doua firma imi desface contractul de munca, tot din motive ce nu tin de persoana mea, adica a angajatului, pot beneficia de shomaj de la cea de-a doua firma?
cu multumiri,

Alte discuții în legătură

Desfiintarea locului de munca in cazul contractului de munca pe perioada determinata andreeeea@ andreeeea@ Buna ziua ! intrebarea mea este daca contractul individual de munca pe perioada determinata ramane valabil sau se desfiinteaza, urmand soarta locului de munca ... (vezi toată discuția)
Revenire din ingrijire copil tatianab70 tatianab70 buna ziua am si eu o problema poate imi da cineva un sfat pe 11 octombrie m-am intors la serviciu dupa 2 ani de ingrijire copil mi s-a pus in fat a o decizie ... (vezi toată discuția)
Concediere prin restructurare meregiu valentina meregiu valentina buna seara,as dori sa ma informati daca concedierea de care am parte de la data de 20.12.2009 datorita restructurarii postului in care am fost angajat in urma ... (vezi toată discuția)