andreeeea@ a scris:
da, la acest lucru ma refer , new 2009, si acum imi este si mie destul declar ca , pe durata determinata sau nedeterminata , contractul de munca se incheie cu referire la un loc de munca individualizat care se poate desfiinta conf art 65 al 1 ... teoretic , caci practic in cazul in care in companie sunt mai multe locuri de munca de tipul(conform caen) celui pe care sunt angajat nu se poate desfiinta un post in dauna mea, avand un contract de munca pe perioada determinata, sau se poate ?,
multumesc pentru raspunsuri !
ce vreti sa spuneti cu caen? caen este al firmei ...
cim este facut conform COR - clasificarea ocupatiilor din romania.
cred ca va referiti la aceeasi ocupatie. de exemplu daca firma a angajat 5 persoane pe postul de operator calculator sa zicem, si se hotaraste sa reduca din personal si administratorul decide ca este suficient sa ramana doar 3persoane pe acest post de operator calculator ... atunci pt 2 persoane va desface contractul de munca ca urmare a desfiintarii celor 2 posturi, indiferent ca aceste 2 persoane au cim pe durata determinata sau nedeterminata; cu respectarea comunicarii preavizului de 20zile lucratoare si a posibilitatii de a lucra doar 4ore/zi in loc de 8 ore fara a va fi afectat salariul, plata a cel putin un salariu compensator, etc se poate
o zi placuta!=D>