avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna! As dori sa stiu cand voi primi hotararea judecatoreasca dupa incheierea divortului.Specific ca,ultima infatisare,a fost pe 12 decembrie 2010.Va multumesc anticipat:D
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 15:29, 3 Februarie 2011
Termenul de redactare al hotararilor civile este de 30 de zile de la data pronuntarii.
Avand in vedere ca acest termen a fost depasit, puteti formula o cerere prin care sa solicitati urgentarea redactarii hotararii.
De la data comunicarii hotararii de divort va curge termenul de apel de 30 de zile.
Buna ziua !
Exista un termen si pt pronuntare ? Daca la sfarsitul sedintei judecatorul zice "ramane sa ma pronunt", cam ce-ar putea sa insemne ca timp?
Da, maxim 7 zile dupa care fie se da solutia, fie daca instanta mai are nevoie de timp, poate amana din nou maxim 7 zile.
Art. 260 al.1 c.proc civ.
Daca instanta nu poate hotari de indata, pronuntarea se va amana pentru un termen pe care presedintele il va anunta si care nu va putea fi mai mare de 7 zile.
multumesc :vishenka:
va multumesc!!:D Unde pot sa depun aceasta cerere?

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare revendicare imobiliara cristinam28 cristinam28 buna seara!sunt parte intr-un proces de revendicare imobiliara in care primaria se judeca cu matusa mea.este vorba despre un teren la care avem amandoi dreptul ... (vezi toată discuția)
Pronuntare ContSters132194 ContSters132194 Buna ziua, As dori sa aflu cat dureaza o pronuntare la Tribunalul Bucuresti. Am avut doar o singura infatisare, sectia 8-litigii de munca- si s-a si hotarat ... (vezi toată discuția)
Rãmas în pronunþare dar ...amânat lungu1on lungu1on Proces la tribunal , stare de judecată , rămas în pronunţare . Pe situl tribunalului , in loc să văd soluţia , apare amânat la data de .... Care ar ... (vezi toată discuția)