buna seara!sunt parte intr-un proces de revendicare imobiliara in care primaria se judeca cu matusa mea.este vorba despre un teren la care avem amandoi dreptul dar ea a inceput judecata cu primaria fara stiinta mea.am intervenit in proces pentru a dobandi jumatate din bunul respectiv.vineri trebuia sa se dea pronuntarea..dar s-a amanat.din ce motive se poate amana pronuntarea?...e posibil ca matusa mea sa fii adus alte probe?sau numai are voie in saptamana pronuntarii.multumesc
Amanare pronuntarii se poate hotara cand judecatorul considera ca are nevoie de mai mult timp pentru a pronunta o hotarare, cand partea/partile au solicitat amanarea pronuntarii pentru a depune concluzii scrise. Avand in vedere faptul ca dvs nu ati fost prezent la data ramanerii in pronuntare ...daca mai sunteti in termen ..puteti depune concluzii /note scrise cu privire la cauza...prin registratura.
Art. 260 Cod procedura civila:
Daca instanta nu poate hotari de indata, pronuntarea se va amana pentru un termen pe care presedintele il va anunta si care nu va putea fi mai mare de 7 zile.
Termen pronuntare ?!?
MJJ
Buna seara.
Am si eu o intrebare : cat poate sa dureze pana un judecator se pronunta intr-un caz (penal)? O cunostinta a avut fondul pe 22 septembrie si s-a ... (vezi toată discuția)