avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amanare pronuntare revendicare imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amanare pronuntare revendicare imobiliara

buna seara!sunt parte intr-un proces de revendicare imobiliara in care primaria se judeca cu matusa mea.este vorba despre un teren la care avem amandoi dreptul dar ea a inceput judecata cu primaria fara stiinta mea.am intervenit in proces pentru a dobandi jumatate din bunul respectiv.vineri trebuia sa se dea pronuntarea..dar s-a amanat.din ce motive se poate amana pronuntarea?...e posibil ca matusa mea sa fii adus alte probe?sau numai are voie in saptamana pronuntarii.multumesc
Cel mai recent răspuns: cristinam28 , utilizator 20:07, 10 Martie 2010
ba da.s.a amanat exact 7 zile
buna seara!am primit sentinata in sfarsit....incheierea sentintei spune asa:respinge recursul facut de primarie ,admite cererea in interes alaturat intimatei.asta insemna jumate jumate?multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea pronuntarii Cami88 Cami88 Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: amana pronuntarea la (data) Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării (data sedintei) ... (vezi toată discuția)
Termen pronuntare ?!? MJJ MJJ Buna seara. Am si eu o intrebare : cat poate sa dureze pana un judecator se pronunta intr-un caz (penal)? O cunostinta a avut fondul pe 22 septembrie si s-a ... (vezi toată discuția)