avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... intrebare angajament plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

intrebare angajament plata

Daca am semnat un angajament de plata la un contract de imprumut pentru un coleg la CAR dar nu am semnat si pe contract, angajamentul este valabil?
Din pacate, da.
daca v-ati angajat sa platiti, va trebui sa platiti. nu inteleg cum s-a ajuns sa semnati dvs un angajament
Multumesc de raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita girant clsa clsa buna ziua executare silita in calitate de girant in baza unui angajament de plata fara ca girantul sa semneze si contractul de imprumut produce efecte ... (vezi toată discuția)
Girant executat silit aurelia_a85 aurelia_a85 In martie 2012 m-am pus girant CAR pentru un coleg, a luat 7500 lei. Acum, in martie 2014 am primit instiintare ca nu si-a achitat ratele stabilite si ca daca ... (vezi toată discuția)
Problema contract imprumut - girant cosmin8917 cosmin8917 Buna seara, In anul 2007 am girat un coleg coleg pt un contract de imprumut de la CAR. in anexa la contract privind girantul sunt doua clauze, respectiv ca ... (vezi toată discuția)