avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita girant
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita girant

buna ziua
executare silita in calitate de girant
in baza unui angajament de plata
fara ca girantul sa semneze si contractul de imprumut
produce efecte acesta garantie in lipsa semnarii contractului de imprumut?
Cel mai recent răspuns: 2eea , utilizator 13:15, 13 Martie 2014
pai ce v-ati angajat sa platiti ?
Buna ziua,

Atata timp cat ati semnat un contract de garantie, in calitate de girant al contract de credit, imprumut etc. si se specifica ce anume se garanteaza, atunci da puteti fi executat. Mai mult creditorul nu este tinut sa se indrepte mai intai impotriva debitorului, are dreptul sa se indrepte direct asupra garantului.
[editat- nu invitati la cabinet si nu dati date de contact pe forum, multumesc]
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
gi-jane2, moderator
nu AM semnat contractul de credit
tocmai aceasta e problema
am semnat doar un angajament de garantie - formular tip al CAR-ului
Buna ziua, sunt si eu in aceeasi situatie si as dori si eu sa stiu mai multe informatii legate de acest subiect, am semnat doar o adeverinta de angajament in care nu e specificat numele persoanei care a luat imprumutul, decat firma fata de care exista datoria.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema girant Madalina.puc Madalina.puc Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat. Tocmai am girat pe cineva pentru un imprumut si la cateva zile am aflat ca as putea contracta un credit insa acum suma ... (vezi toată discuția)
Imprumut ifn nicol-dd nicol-dd Buna ziua. Am o colega care a luat un imprumut de la C.A.R. Metropolitan iar din diverse motive nu a reusit sa plateasca trei rate. Conform contractului in ... (vezi toată discuția)
Poate fi coplatitorul executat silit de recuperator? AIAIOANA AIAIOANA In 2007 sotul meu a facut un credit de nevoi personale la o banca,unde am fost coplatitor.Ramanand fara loc de munca el,nu am mai putut achita,asa ca banca a ... (vezi toată discuția)