Buna ziua.De aproximativ 3 ani nu am mai primit nimic din pensia de intretinere.La ora actuala ne judecam pt neplata cu rea intentie a pensiei.Va rog sa ma credeti ca m-am saturat sa umblu atat si sa nu se faca nimic.Explicati-mi va rog de ce mi se spune ca nu se intorc citatiile?Ce inseamna acest lucru?Pt ca a fost citat de 4 ori pana acum si mi se spune ca nu se intoarce nimic.Spuneti-mi ,va rog este o lege pt dreptul copilului?Daca este va rog din suflet sa-mi spuneti si mie ce am de facut.Am hotarare definitiva si irevocabila prin care este obligat sa trimita acea suma lunar.
Nu se intoarce la dosar dovada indeplinirii procedurii de citare, respectiv procesul-verbal..deci lipsa de procedura.
Puteti merge si pe varianta civila, se poate pune in executare hotararea prin care aveti stabilita pensia de intretinere., iar pentru asta este necesar sa apelati la serviciile unui executor judecatoresc.
Venit are la or actuala,iar la dosarul p se afla adeverinta cu venitul lui.Va multumesc din suflet pt raspunsuri.A-si mai vrea sa va intreb un lucru,e posibil sa nu trimita tribunalul acele citatii?Eu stiu foarte bine ca el nu sia schimbat domiciliul,plus ca am cerut sa fie citat si la INAP