avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratia individuala de asigurare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratia individuala de asigurare

In baza legii 263/2010, in sistemul de pensii publice urmeaza sa fie asimilate si persoanele care pana acum erau asigurate in alte sisteme, neintegrate sistemului public de pensii, deci si avocatii! Fata de dispozitiile legii, suntem obligati la depunerea declaratiei individuale de asigurare si la plata contributiilor catre cas?
Nu mai inteleg nimic! Ba suntem obligati, ba nu suntem!
Sau e vorba numai de pilonul II de pensii private ( 2,5% din impozitul platit este redistribuit catre un fond de pensii)
Eu nu am facut nicio declaratie si nici nu am platit deloc pana acum.

Alte discuții în legătură

Contributie pilonul 2 de pensie rosehusky rosehusky Buna seara, Are cineva idee daca, dupa noua lege a pensiilor, militarii cu varsta pana in 35 de ani sunt obligati sa contribuie la pilonul 2 de pensii? ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat la plata cas, cass si somaj daca am pensie privata? Ruben Ruben Art.2 din Normele Metodologice de aplicare a prevederilor art. III din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.58/2010 pentru modificarea si completarea Legii ... (vezi toată discuția)
Contributie cas pfa metes_calin metes_calin Am inteles, coform art.2 din normele de aplicare a OUG 58, ca daca platesc \"din mana\" pensie privata, in cazul meu la fondul privat Allianz, nu mai datorez ... (vezi toată discuția)