avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz eliberare contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz eliberare contract

M-am inscris la scoala de soferi TEO in aprilie 2010. Deoarece nu am fost plecata din tara o perioada, am fost la orele de legislatie in decembrie2010-ianuarie 2011. Profesorul de la legislatie m-a declarat apta de a incepe orele de conducere, am facut 1 sedinta de conducere dupa care mi s-a spus ca trebuie sa platesc iar avansul la contract de 200 de ron.

Cand am cerut o copie dupa contract, fiindca a mea am pierdut-o, patronii firmei au refuzat eliberarea copiei, desi initial secretara m-a pus sa scriu o cerere de eliberare a copiei.

In tot acest interval am martori ca am sunat de mai multe ori la scoala de soferi si mi s-a spus ca pot incepe oricand vreau legislatia si orele de condus, desi ei sustin ca in contract sunt maxim 4 luni de la inscriere ca termen de finalizare.

Prin ce lege pot sa ii oblig sa imi elibere o copie dupa contract sa ma lamuresc daca au dreptul sa ma oblige sau nu sa iau de la zero scoala de soferi.
Ca dovada a faptului ca a fost totul in regula am carnetul de legislatie completat in ianuarie si semnat si martori.

Daca ma adresez la ANPC ce rezolv ?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 17:09, 2 Februarie 2011
Buna ziua !
Sesizati OPC .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi nu si-a luat atributia de a-mi termina dosarul pentru cat. c si ce depus pe data de 28.08.2013 si pana astazi,22.01.2014 bogdan06 bogdan06 Buna ziua! Ma numesc Bogdan si intampin o problema la care nu ii vad capatul. La sfarsitul lunii august 2013,m-am inscris la o scoala de soferi,oferind un ... (vezi toată discuția)
Revocare contract cu scoala postliceala Emi321 Emi321 Buna ziua,am si eu o intrebare.Am inceput anul asta o postliceala pe profilul Analist Programator,unde se percepe si o taxa care se poate platii in 3 rate.Am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu scoala de soferi AndreiIonescu0405 AndreiIonescu0405 Buna ziua. Vă rog din suflet sa ma ajutați. Pe data de 21.12.2018 m-am înscris la o scoala de șoferi foarte veche și renumită de la mine din zonă. ... (vezi toată discuția)