M-am inscris la scoala de soferi TEO in aprilie 2010. Deoarece nu am fost plecata din tara o perioada, am fost la orele de legislatie in decembrie2010-ianuarie 2011. Profesorul de la legislatie m-a declarat apta de a incepe orele de conducere, am facut 1 sedinta de conducere dupa care mi s-a spus ca trebuie sa platesc iar avansul la contract de 200 de ron.
Cand am cerut o copie dupa contract, fiindca a mea am pierdut-o, patronii firmei au refuzat eliberarea copiei, desi initial secretara m-a pus sa scriu o cerere de eliberare a copiei.
In tot acest interval am martori ca am sunat de mai multe ori la scoala de soferi si mi s-a spus ca pot incepe oricand vreau legislatia si orele de condus, desi ei sustin ca in contract sunt maxim 4 luni de la inscriere ca termen de finalizare.
Prin ce lege pot sa ii oblig sa imi elibere o copie dupa contract sa ma lamuresc daca au dreptul sa ma oblige sau nu sa iau de la zero scoala de soferi.
Ca dovada a faptului ca a fost totul in regula am carnetul de legislatie completat in ianuarie si semnat si martori.