avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj lizing.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj lizing.

Buna ziua,

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns la intrebarea:
Am achizitionat o masina in lizing in timpul casniciei, cum se procedeaza la partaj cu acest bun? cit la % din valoatrea bunului se i-a in calcul, toat suma sau cit a fost achitat pina in momentul intoduceri divortului(specific ca bunul nu mai este proprietatea noastra datorita neachitarii ratelor)
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: latifa , utilizator 22:08, 5 Februarie 2011
nu se procedeaza, ca nu aveti ce partaja. impreuna nu ati respectat contractul de leasing, v-a fost luata masina, urmeaza sa vedeti daca va exista vreo diferenta de bani de dat sau incasat
ati fi avut ce partaja dk masina nu va era luata( creditul).Din moment ce auto nu mai exista nu aveti ce partaja. Societatea de leasing nu va da banii inapoi.
Va multumes pentru raspunsurile date.Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat fara interes latifa latifa Buna ziua, Poate este cineva care ma poate ajuta cu ceeace urmeaza, Sunt in divort de sotul meu dar din pacate am dat peste un avocat care la inceput mi-a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract leasing yony79 yony79 va rog mult ajutatima cu o problema.in luna martie 2008 am achizitionat o masina prin rci lizing,anul acesta am avut ceva probleme cu banii si am intirziat 4 ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto claudiu alexandru claudiu alexandru am cumparat un autoturism cu acte in regula ,dar cind am ajuns la inmatriculare nu pot sa inscriu masina deoarece este data in urmarire de catre firma de ... (vezi toată discuția)