avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cumparaturi pe Ebay,shipping, taxe vamale, taxe ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cumparaturi pe Ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva....

Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, toate bune si frumoase...PANA ajunge coletul in Romania la Posta romana.
Taxe vamale
Taxe postale pentru ca a circulat in Romania
TVA.
Ce-i de facut oameni buniii????!!!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
ContSters169673, utilizator
Cel mai recent răspuns: paramarian , utilizator 09:14, 22 Septembrie 2012
Mai cumpar si eu din SUA apeland la intermediari pentru ca nu prea livreza in Romania. www.viaddress.com sunt ok, nu au taxa de inscriere sau comision lunar. Am stat cateva zile pe net sa gasesc oferte, am comandat, iar cei de la viaddress asteapta sa vina toate coletele la ei si apoi imi trimit mie doar un colet. asa ca platesc practic transportul sua - romania o singura data
Sa inteleg ca daca am cumparat un ceas din Hong Kong de 12.99 USU=9.97 Euro nu mai platesc nimic? Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale pentru motociclete ionuts ionuts Vreau sa import o motocicleta noua din SUA, New York. Motocicleta este fabricata in UE, mai precis in Anglia. As vrea sa stiu daca trebuie platite taxe vamale ... (vezi toată discuția)