avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii,indemnizatii etc.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii,indemnizatii etc.

Sa presupunem ca promovez examenul de admitere in profesia de avocat,si devin avocat stagiar,din ce i-mi voi intretine familia,avand in vedere ca acum practic o alta meserie,care imi asigura cele necesare.
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 19:05, 2 Februarie 2011
.......... asta da dilema.........
Sa mor de foame pana devin bogat?
Sau sa raman sarac dar sa am ce manca?

Intr-o lume ideala ( din care ar trebui sa faca parte si Romania) maestrul isi remunereaza stagiarul pentru munca pe care o depune cat timp isi face stagiatura.........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepere stagiatura deya deya in cat timp de la promovarea examenului de admitere in barou trebuie sa incepi stagiatura?? (vezi toată discuția)
Cat esti avocat stagiar................ OANA GORAN OANA GORAN pe perioada de stagiatura priesti bani?? din dosarele pe care ti le da maestrul sau din ce traiesti?? (vezi toată discuția)
Ce inseamna viata in inm si dupa inm?! cosmina2010 cosmina2010 Buna ziua! Imi cer scuze daca subiectul deschis de mine a mai fost tratat pe acest forum! Sunt studenta in anul al IV - lea in cadrul ... (vezi toată discuția)