avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim brut pe economie, ramura CONSTRUCTII DE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim brut pe economie, ramura CONSTRUCTII DE MASINI

Cat este salariul minim brut pe economie pentru ramura constructii de masini?

Vad ca a aparut un Act Aditional la CCM pe ramura constructii...exista un act aditional si pentru CCM ramura constructii de masini ??? Unde pot gasi o reglementare in acest sens? multumesc

Alte discuții în legătură

Coeficienti salarizare Dinush Dinush Va rog sa-mi comunicati salariul minim pe tara si in constructii si coeficientii aferenti. Va multumesc (vezi toată discuția)
C.i.m. sanducatanas sanducatanas Sunt administratorul unui S.R.L.Am deschis un punct de lucru cu obiect de activitate comert.1.Pot angaja o persoana pe post de vanzatoare daca nu are ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca la nivel de ramura jevelson jevelson Stiti cumva unde as putea gasi un contract colectiv de munca la nivel de ramura pt constructii? Sau il are cineva? :"> Din cate am inteles, pt aceasta ramura ... (vezi toată discuția)