avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant ONG - prevederi anuale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant ONG - prevederi anuale

Ce reprezinta in formularul 20 PREVEDERI ANUALE in cadrul unui bilant pt un ONG fara activitate economica ?

Cu ce date se completeaza ?
Cel mai recent răspuns: casanova , utilizator 22:51, 3 Februarie 2011
Rezultatul exercitiului,dar Dvs. inteleg ca nu ati avut activitate.
Zambetul este floarea sufletului.
- foarte interesant si placut motto-ul d-voastra . Pornind de la el as spune ca am cautat despre ce reprezinta aceste prevederi anuale pe net si nu am gasit nimic - zambet nu a mai fost si sufletul era trist .

Acum lasand gluma am intrebat la Finante, la depunere bilanturi ONG :
PREVEDERI ANUALE = cat prognozeaza administratorul ONG-ului ca va realiza cheltuieli si venituri din activitatile fara scop patrimonial in anul urmator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa de activitate asociatie mikyangel mikyangel Daca un ONG nu are activitate timp de un an de zile...ma refer aici la donatii , incasari de bani, etc, ce se intimpla la sfarsit de an? Trebuie sa depuna ... (vezi toată discuția)
Bilant ong care a desfasurat si activitate economica Emica Lung Emica Lung Buna ziua, Am un ONG care a desfasurat si activitate economica in 2009, pentru care am intocmit bilantul contabil (pentru societati fara scop patrimonial). ... (vezi toată discuția)
Bilant ong-uri camicami camicami Buna voua, vreau sa va intreb daca bilantul ONG 2011 trebuie insotit de note explicative. In informarea ANAF referitoare la bilanturile ONG-urilor 2011 nu ... (vezi toată discuția)