avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Lipsa de activitate Asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Lipsa de activitate Asociatie

Daca un ONG nu are activitate timp de un an de zile...ma refer aici la donatii , incasari de bani, etc, ce se intimpla la sfarsit de an? Trebuie sa depuna bilantul la AFP semnat de un contabil chiar daca a avut activitate 0?
Exista un formular anume pentru asta?
Cel mai recent răspuns: adry. , utilizator 19:26, 13 Aprilie 2010
depuneti bilantul pe 0
pe situl ministerului de finante este un program pt intocmire bilanturi la ong-uri
Buna ziua,
se poate sa ne spuneti mai exact unde gasim pe site. Sau sa ne dati un link. Am cautat si din pacate nu am gasit.
Multumesc
Si eu sunt in aceeasi situatie, am cautat programul de intocmire bilant pentru ONG-uri si nu l-am gasit. Ne poate ajuta cineva?
Si inca o intrebare: Care e diferenta dintre un bilant pe 0 si cerere de inactivitate pe anul respectiv?
Bilanţul este un procedeu de lucru specific metodei contabilităţii prin intermediul căruia se prezintă generalizat activul şi pasivul unităţilor patrimoniale în etalon bănesc precum şi date obţinute de unitatea patrimonială la un moment dat.

Cererea reprezinta de fapt o declaratie pe proprie raspundere prin care se declara ca asociatia nu a desfăşurat activitate de la data de .... si până în prezent.
Da-mi ID de mess, nu pot atasa aici aplicatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant ong, lung sau prescurtat? doichitahorescu doichitahorescu As dori sa-mi explice cineva care sunt conditiile in care un ONG depune bilant scurt sau lung. Am un ONG pentru care tin contabilitate. Numarul de membri este ... (vezi toată discuția)
Bilant ong care a desfasurat si activitate economica Emica Lung Emica Lung Buna ziua, Am un ONG care a desfasurat si activitate economica in 2009, pentru care am intocmit bilantul contabil (pentru societati fara scop patrimonial). ... (vezi toată discuția)
Bilant ong - prevederi anuale casanova casanova Ce reprezinta in formularul 20 PREVEDERI ANUALE in cadrul unui bilant pt un ONG fara activitate economica ? Cu ce date se completeaza ? (vezi toată discuția)