avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... taxe executor judecatoresc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

taxe executor judecatoresc

am 5 luni restanta(cca 500 ron) dupa ce am luat 3 salarii pe card cca 2000 ron .miau spus ca daca nu platesc ma da pe mana executorului judecatoresc.Eu vreau sa stiu cat o sa am de dat in plus onorariul exexutorului,cheltuieli de judecata?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Precup Maria , utilizator 21:08, 2 Februarie 2011
Onorariu executorului este in jur de 10 - 12 % din valoarea debitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi executata de 2 ori numai ca executorul sa si ia partea lui de executare? angi30 angi30 buna ziua ,am si eu o problema cu o executare silita care consider ca s-a facut incorect de aceea va cer ajutorul in aceeasta problema.am facut un credit ... (vezi toată discuția)
Onorariu Leordeanu Leordeanu Conform unei sentinte judecatoresti mi se cuvin ca ,creditor cca 4000ron. Am ales calea executorului . Care ar fi onorariul si daca aceste sume (onorariu + ... (vezi toată discuția)
Comision executor judecatoresc ? AndreiPerianu AndreiPerianu Buna ziua, As avea o intrebare, sunt persoana fizica autorizata, si in vara anului trecut am semnat un contract de prestari servicii cu o alta societate ... (vezi toată discuția)