avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Onorariu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Onorariu

Conform unei sentinte judecatoresti mi se cuvin ca ,creditor cca 4000ron.
Am ales calea executorului .
Care ar fi onorariul si daca aceste sume (onorariu + eventuale cheltuieli) vor fi adaugate la ceea ce mi se cuvine conform sentintei irevocabile ce deja am investito cu formula executorie.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 10:24, 25 Aprilie 2011
toate cheltuielile ocazionate de punerea in executare a unei sentinte judecatoresti cad in sarcina debitorului. aceste sume se adauga la cele mentionate in sentinta pusa in executare.
@Leordeanu
Dvs. avansati onorariul/cheltuielile si executorul le va solicita debitorului, care este obligat sa le achite.
La creanta dvs., cheltuielile sunt in jur de 500 ron.
Ultima modificare: Luni, 25 Aprilie 2011
Ana-Maria Dutescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat reprezinta avansul pe care creditorul trebuie sa-l plateasca executorului gheorgheangelica gheorgheangelica Va rog sa-mi spuneti, care este suma pe care creditorul trebuie sa o achite executorului judecatoresc in vederea demararii executarii silite. Este prevazut ... (vezi toată discuția)
Intrebare executor judecatoresc / avocat lauradx lauradx Bunica mea a castigat un proces ( definitiv si irevocabil ). M-a rugat sa ma interesez in legatura cu problema ei. Dansa vrea sa apeleze la un executor ... (vezi toată discuția)
Comision executor judecatoresc ? AndreiPerianu AndreiPerianu Buna ziua, As avea o intrebare, sunt persoana fizica autorizata, si in vara anului trecut am semnat un contract de prestari servicii cu o alta societate ... (vezi toată discuția)