avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala

b.seara

v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine:daca am 51 de ani si26 de ani vechime in munca,pot iesi la pensie anticipata?in ce conditii pot obtine pensie anticipata???va multumesc si o seara buna tuturor
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:24, 14 Aprilie 2011
Nu indepliniti nici una din cele doua conditii:varsta si stagiu.Pentru mai multe amanunte precizati luna,anul nasterii si daca este vorba despre o femeie.
da sunt femeie,sunt nascuta in data de 11 08 1959,am 26 de ani vechime si 4 ani in grupa a 2 - a de munca.va multumesc
asteptam un raspuns de la dvs..mi-ati cerut detalii si vi le-am dat......
Limita de varsta la 61 ani si 6 luni.Anticipat partial la 56 ani si 6 luni,conditia de stagiu fiind de 31 ani si 6 luni,fara stagiu asimilat.Precizati daca cei 4 ani de grupa II-a fac parte din cei 26,sau sunt separat(in plus).
b ziua

inca o intrebare va rog.am o prietena care este nascuta in 08.10.1953 si 32 de ani vechime in aceeasi functie.poate iesi la pensie anticipat?si cat va fi penalizarea?..va multumesc si numai bine...

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata floribell floribell Va rog frumos: Pentru o persoana de sex feminin, nascuta in data de 26 septembrie 1955, care implineste anul acesta varsta de 56 ani, iar in luna iunie 2011 ... (vezi toată discuția)
Varsta pensie Ana-Maria35 Ana-Maria35 Buna ziua, Mama mea este nascuta in data de 3 iulie 1959 si are 32 de ani vechime cotizati, din care 11 ani 3 luni si 22 zile lucrati in grupa a II-a a de ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata agathanucristi agathanucristi buna ziua.sunt femeie si am 52 de ani si sunt in somaj pana in martie 2011, dar si 28 ani vechime pe cartea de munca.la aceasta varsta nu ma mai angajeaza ... (vezi toată discuția)