avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pentru al doilea copil

Am si eu 2 intrebari si va multumesc anticipat pentru raspuns:
1 Am nascut in ianuarie si am inteles ca exista o indemnizatioe de 600 de ron pt al doilea copil nascut in perioada de pana la 2 ani mentionez ca mai am un copil cu care mai am 6 luni de concediu de crestere.
2 As vrea sa stiu cat iau cu prelungire cu al doilea copil daca aleg varianta cu 600-1200, mentionez , cu primul copil iau 1500 ron.
AA mai am o intrebare pentru ca mi s-a spus ca de cei 600 de ron pot beneficia doar daca nasc de acum inainte al doilea copil, ca asa e legea noua dar dupa legea noua mi s-a taiat 15% si ar fi corect ca tot dupa legea noua sa primesc si drepturile.
Multumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Supliment pentru primul copil utilizator86 utilizator86 Buna ziua! Anul trecut am nascut bb1. Sotul a intrat in ccc. Eu m-am angajat. Anul acesta am nascut bb2. diferenta dintre ei este de 1an si 2 luni. Acum eu am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2011 tcris tcris Buna, Cine ma poate lamuri in legatura cu indemnizatia de crestere copil conform Ord. 111/2010? Mentionez ca in prezent sunt in concediu crestere copil ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil roxadav roxadav ma aflu in concediu de maternitate ,fetita mea avand 11 luni. am ramas insarcinata urmand sa nasc in decembrie. va rog sa imi spuneti daca trec dintr-un cm in ... (vezi toată discuția)