avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare cazier

am avut o condamnare de 1 an si6 luni in anul1993,ce trebuie sa fac sa ma reabilitez,nu am mai avut nici o condamnare de atunci
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:25, 4 Februarie 2011
faceti o cerere de reabilitare judecatoreasca.Conditiile pentru admiterea unei astfel de cereri: - sa nu fi suferit o noua condamnare( conditie pe care o aveti)
- dk aveti asigurata existenta din munca , depuneti o adeverinta de la locul de munca
- sa achitati in intregime cheltuielile de judecata stabilite prin sentinta de condamnare si despagubirile catre partea vatamata sau civila in cazul in care ati fost obligat si la astfel de despagubiri
- daca nu ati achitat aceste despagubiri si se dovedeste ca nu din rea vointa , se poate dispune admiterea cererii
- copie de pe cazier
Mai adaugati doua carcaterizari a unui vecin si eventual a unui coleg de la locul de munca care sa aratate care este comportarea dvs in societate si in afara acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea BRICHETATKD BRICHETATKD CUM TREBUIE SA PROCEDEZ , SA FIU REABILITAT ? ? ce acte imi trebuiesc , si unde trebuiesc depuse ? ... (vezi toată discuția)
Cerere de reabilitare nick1964 nick1964 buna ziua. am depus dosaru pentru cererea de reabilitare dar nu am cum sa dovedesc achitarea prejudiciului deoarece au trecut 10 ani de cand am achitat o ... (vezi toată discuția)
Drept penal, cazier "curat" George_m_45 George_m_45 in anul 2008 am terminat de executat o pedeapsa de 2 ani pentru o infractiune economica. dupa cat timp o sa am cazier curat, sau ce trebuie sa fac pentru ... (vezi toată discuția)