depinde cum ati conceput-o...eu de exemplu am conceput un formular in care am inserat la sfarsitu urmatoare mentiuni:"- Ma angajez sa instiintez in termen de 15 zile calendaristice, despre schimbarile care au influenta asupra deducerilor personale acordate .",asa ca nu mai fac in fiecare an alte formulare
Multumesc foarte mult pentru raspuns.Puteti sa-mi spuneti daca exista un temei legal?In Codul Fiscal nu am gasit mentionat acest lucru.Intreb pentru ca oamenii sunt comozi, iar in cazul in care nu depun o noua declaratie pentru 2011 sa pot proba cu ceva legal.
Gsiti in norme:103. Daca la un contribuabil intervine o schimbare care are influenta asupra nivelului reprezentand deducerea personala acordata si aceasta schimbare duce la diminuarea deducerii personale, contribuabilul este obligat sa instiinteze platitorul de venituri din salarii in termen de 15 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul care a generat modificarea, astfel incat angajatorul/platitorul sa reconsidere nivelul deducerii incepand cu luna urmatoare celei in care s-a produs evenimentul.