avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cod CAEN 5520 Facilitati de cazare pentru vacante si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cod CAEN 5520 Facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata

Buna ziua.
Ce modalitate de impozitare ar fii cea mai potrivita pentru codul CAEN mentionat in titlu?.Dar pentru codurile 5530 si 5590.Intentionez sa-mi fac Asociatie Familiara care sa presteze activitati de cazare,respectiv un Camping cu casute, corturi ,rulote,etc.Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 00:49, 4 Februarie 2011
16 % daca aceste activitati presupun si cheltuieli mari.Astfel 16 % veti plati doar la marja de profit pe care o practicati,adica la venituri-cheltuieli.
Impozitul de 3% este rentabil pentru cei care obtin venituri dar nu au cheltuieli semnificative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchirierea unui teren in regim turistic (pentru corturi, rulote) alex brown alex brown Buna ziua, Am inchiriat un teren si as vrea sa-l inchiriez sezonier pentru campare (corturi, rulote) pe persoana fizica. Stiu ca sunt venituri din cedarea ... (vezi toată discuția)
Impozitare în 2024? anacondrus anacondrus Buna ziua! Începând cu data de 1 ianuarie 2023, persoanele juridice române care desfăşoară activităţi corespunzătoare codurilor CAEN: 5510 - ... (vezi toată discuția)
Microintreprinderi Xabi Xabi Buna,as vrea sa aflu daca microintreprinderile platesc sau sunt exceptate de acest impozit specific...multumesc (vezi toată discuția)