avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Daca lucrez la stat pot infiinta un PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Daca lucrez la stat pot infiinta un PFA?

Daca lucrez la stat pot sa infiintez un PFA? Am o firma cu datorii la stat. Mai pot infiinta un PFA? La acest PFA pot sa-mi angajez pe cineva?
Cel mai recent răspuns: lumidih , utilizator 16:28, 3 Februarie 2011
Poti sa infiintezi un PFA, dar nu poti angaja. Pentru a nagaja pe cineva poti sa infiintezi II (intreprindere individuala) - conditiile sint cam aceleasi.
La firma respectiva esti administrator?
Daca lucrati la stat nu puteti infiinta un PFA pentru ca sunteti si administratorul in acelasi timp .Un PFA nu poate avea angajati .Daca aveti cazier fiscal nu puteti infiinta o alta societate comerciala sau PFA.
da, sunt administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-firma (unul dintre asociatii unei s.r.l. suspendata poate deveni pfa?) lnegreanu lnegreanu Daca sunt 2 asociati la un SRL suspendat, unul dintre ei poate sa devina un PFA fara nici o legatura cu firma? (vezi toată discuția)
Pot reinfiinta pfa cu acelasi obiect de activitate? Talida Covaci Talida Covaci Daca PFA a fost radiat din oficiu pentru neschimbarea Codului CAEN, poate fi reinfiintat cu acelasi obiect de activitate? De asemenea, as dori sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)
Asociat unic cu firma radiata, mai pot infiinta alta? bliana bliana Buna ziua! Am si eu o intrebare: un prieten a avut un SRL, care s-a radiat in 2009 prin hotarare judecatoreasca, din cauza nedepunerii bilanturilor anuale. ... (vezi toată discuția)