avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită RESPECTARE EXECUTARE SILITA!!!!
Discuție deschisă în Executare silită

RESPECTARE EXECUTARE SILITA!!!!

buna ziua! o firma imi datoreaza o anumita suma de bani, am castigat in instanta somatia de plata,am investit-o cu formula executorie dar alta e problema.firma respectiva avea la acel timp un contract de executie lucrari cu o fima din tm,executorul a pus poprire la a aceasta firma iar pe timpul executari dupa cateva luni cand trebuia sa plateasc a reziliat contractul cu firma care i-mi datora bani cu toate ca era la curent cu executarea am confirmarea de la executor...... este legal??? ce mai pot sa fac???:( multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 17:30, 3 Februarie 2011
nu prea inteleg
Ce sa fie legal? incetarea unui contract inainte de termen in conditiile convenite de parti?
Daca in cadrul contractului s-au executat lucrari si firma respectiva datoreaza bani firmei pe care tu o executi, poti urmari creantele in continuare. Incetarea contractului produce efecte din momentul la care a intervenit si pentru viitor.
Daca nu s-au executat lucari nici firma respectiva nu datoreaza nimic.
Aveam o poprire la firma respectiva,lucrarile sau executat si sumele au fost incasate sau sa facut compensatii intre firmedar nu era normal daca era facuta poprirea sa -mi plateasca mie si nu debitorului???????
executarea silita a tertului poprit cf. c.p.c. art.460
Depuneti cerere de validare a popririi. In situatia in care instanta constata ca tertul poprit nu si-a indeplinit obligatiile, prin hotararea de validare a popririi, tertul poprit va fi obligat sa plateasca suma respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 119 SUCIU DORIN SUCIU DORIN Va rog sa ma ajutati cu o solutie. in baza OUG 119 am castigat un proces impotriva unui debitor, am primit incuviintarea executarii silite. Bineinteles nu am ... (vezi toată discuția)
Validarea popririi ContSters183043 ContSters183043 Cum se depune validarea popririi si cine o poate depune? De asemenea in ce termen de la efectuarea popririi se poate depune si unde se face acest lucru? (vezi toată discuția)
Refuz infiinare poprire eagle_free eagle_free Daca un angajator refuza sa infiinteze poprire asupra veniturilor unui salariat, la solicitarea unei institutii creditoare, ce masuri poate lua respectiva ... (vezi toată discuția)