buna ziua! o firma imi datoreaza o anumita suma de bani, am castigat in instanta somatia de plata,am investit-o cu formula executorie dar alta e problema.firma respectiva avea la acel timp un contract de executie lucrari cu o fima din tm,executorul a pus poprire la a aceasta firma iar pe timpul executari dupa cateva luni cand trebuia sa plateasc a reziliat contractul cu firma care i-mi datora bani cu toate ca era la curent cu executarea am confirmarea de la executor...... este legal??? ce mai pot sa fac???:( multumesc
nu prea inteleg
Ce sa fie legal? incetarea unui contract inainte de termen in conditiile convenite de parti?
Daca in cadrul contractului s-au executat lucrari si firma respectiva datoreaza bani firmei pe care tu o executi, poti urmari creantele in continuare. Incetarea contractului produce efecte din momentul la care a intervenit si pentru viitor.
Daca nu s-au executat lucari nici firma respectiva nu datoreaza nimic.
Aveam o poprire la firma respectiva,lucrarile sau executat si sumele au fost incasate sau sa facut compensatii intre firmedar nu era normal daca era facuta poprirea sa -mi plateasca mie si nu debitorului???????
Depuneti cerere de validare a popririi. In situatia in care instanta constata ca tertul poprit nu si-a indeplinit obligatiile, prin hotararea de validare a popririi, tertul poprit va fi obligat sa plateasca suma respectiva.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Oug 119
SUCIU DORIN
Va rog sa ma ajutati cu o solutie.
in baza OUG 119 am castigat un proces impotriva unui debitor, am primit incuviintarea executarii silite. Bineinteles nu am ... (vezi toată discuția)