avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Vreau sa dau in judecata statul pentru taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Vreau sa dau in judecata statul pentru taxa de mediu

In anul 2010 am cumparat un autovehicul de productie autohtona pentru care am fost obligat sa platesc celebra taxa de mediu. Am sanse ca, in urma unui proces, sa imi primesc banii de pe taxa de mediu inapoi?
Cel mai recent răspuns: KelemenSzabi , utilizator 16:54, 22 Februarie 2011
Se poate sa primesti banii de taxa inapoi.Tb deschis un proces in Contencios Administrativ la Tribunal.Dureaza cam aproape un an.
Da.....se poate si eu personal cunosc multe cazuri concrete unde s-au dat banii inapoi....dar in schimb am auzit k s-a modificat recent ceva in lege si nu se mai da bani inapoi....respinge tribunalul automat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare mosuxl mosuxl am o masina cu motor de 3000 daca dau statul in judecata pentru k taxa e abuziva si e exagerat de mare am vreo sansa sa cistig procesul si sa nu mai platesc ... (vezi toată discuția)
Radiere uzufruct viager, uzufructuari decedati in sua ssibiu ssibiu As dori sa prezint o speta pe care incerc sa o solutionez. O persoana locuieste intr-un imobil care este afectat de un drept de uzufruct viager, constituit in ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)