cora2006 a scris:
Faci o adresă la Asociaţia de proprietari prin care soliciţi eliberarea unei adeverinţe din care să rezulte că soţul a locuit la acea adresă cu soţia
Sotzia nu a anuntzat Asociatia de proprietari. Doar marturia parintilor ei poate demonstra ca el a locuit acolo.
se poate face şi o adresă la Poliţia de frontieră pentru a confirma sau infirma ieşirea din ţară a acestuia
Este iesit din tara, deoarece a sunat-o pe sotzie sa o anuntze ca a ajuns acasa la el. Si prietenii comuni din acea tzara, cu care mai pastreaza legatura, i-au confirmat aceste lucru. Ei au mai vb la telefon de atunci, pana intr-o zi in care a anuntzat-o ca pleaca in alta tzara si de atunci nu mai stie nimeni nimic de el.
pârâtul urmând a fi citat de către reclamantă şi într-un ziar mai răspândit cu cel puţin 15 zile înainte de data fixată pentru judecată
L-am citat intr-un ziar natzional, iar judec. a spus ca in tzara respectiva nu se citeste acel ziar
Când reclamanta învederează că, deşi a făcut tot ce i-a stat în putinţă, nu a izbutit să afle domiciliul pârâtului
Am invederat, dar mi s-a spus "faceti si alte demersuri
. termen in......." #-o