avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... cum gasesc maestru?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

cum gasesc maestru?

Am luat examenul de admitere in barou (in noiembrie) si nu reusesc sa gasesc coordonator de stagiu, am rugamintea sa imi spuneti si mie, colegii stagiari, cum au facut, sa invat si eu din experienta lor.
Am CV-ul pe internet, am intrebat la barou daca nu stiu pe cineva care vrea sa ia stagiar, dar efectiv nu stiu ce sa fac...
Cel mai recent răspuns: 2theadvocate , utilizator 10:37, 4 Februarie 2011
Eu sunt avocat in cadrul Baroului Bucuresti si iti pot asigura coordonarea in vederea stagiului.
Daca esti in BB, te rog sa ma contactezi la adresa de mail av.balanean@gmail.com pt a stabili o intalnire.
Vreau sa ai in vedere faptul ca NU TI SE VA SOLICITA NICIODATA sa platesti pentru stagiu.
Multumesc din suflet, dar sunt din baroul Constanta, am uitat sa precizez:(
Ce bine ar fi sa existe astfel de oameni ca dvs. si in orasul meu!

Nici n-as avea posibilitatea de a plati, mai mult decat tot ce am eu mai bun din punct de vedere profesional nu pot sa ofer:)
In C-ta ajuta mult sa ai ADN avocatial:)))), adica rude avocat..altfel, problema gasirii maestrului este extrem de complicata, din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepere stagiatura deya deya in cat timp de la promovarea examenului de admitere in barou trebuie sa incepi stagiatura?? (vezi toată discuția)
Stagiatura , conditii maestru siempreska siempreska Unde gasesc conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un avocat definitiv pentru a fi maestru? As vrea sa stiu ce cheltuieli si taxe are de platit pt a ... (vezi toată discuția)
Avocatul coordonator de stagiu PAS22 PAS22 Buna tuturor! Iata-ma admisa in Barou. Am intrat in posesia deciziei, toate bune si frumoase si am cautat avocat coordonator. Mentionez ca am avut dupa ... (vezi toată discuția)