avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general POT FOLOSI FIRMA DIN ROMANIA LA O AFACERE IN UE ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

POT FOLOSI FIRMA DIN ROMANIA LA O AFACERE IN UE ?

Doresc sa deschid un mic parc de distractie in Cipru UE . Bineinteles ca voi respecta legile ; inclusiv cele fiscale din acea tara , caen corespunzator restul de autorizatii le voi obtine de acolo .
Spuneti-mi va rog daca tine de competenta Dvs : pot folosi firma si contabilul din Romania la aceasta activitate ? Am tva negativ ; il pot deduce acolo ? Dar la impozitul pe venit sau profit se tine cont de pierderile din anii precedenti din tara ? Ce ar mai trebuii stiut ?:D
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2011
lu, utilizator

Alte discuții în legătură

Offshore animis animis Doresc sa aflu mai multe informatii despre offshore dar nu prea stiu unde sa caut. Am gasit in special informatii despre cum se infiinteaza un offshore. Ma ... (vezi toată discuția)
Inchidere an fiscal microintreprindere sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti cum procedez la inchidere de an in situatia unei microintreprinderi care in balanta urm. sit.ct.121-15000D,ct.117-20000 D (din ... (vezi toată discuția)
Firma pe internet alman95 alman95 Buna ziua, -ce tip de societate comericala ar fi indicata astfel in cat,firma va fi pe numele mamei mele,dar ma voi ocupa absolut eu. -pot sa fac in asa fel ... (vezi toată discuția)