avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bloc lasat fara administrator!!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bloc lasat fara administrator!!!

Iar apelez la specialisti pentru ca sunt perplex. presedintele asociatiei de proprietari a desfacut contractul de munca al administratorului pentru ca nu a participat la o sedinta de comitet si am ramas fara adminiostrare. Se propune trecerea pe firma de administrare. Intrebare: trecerea de la administrator persoana fizica la persoana juridica se poate face doar de trei persoane din comitet sau numai de adunarea generala? presedintele si-a aprobat si eliberarea unei noi stampile, a preluat conturile din banca si nu a mai facut contracte la femeile de servicu. Ce este ilegal din toate acestea?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:45, 4 Februarie 2011
Angajarea persoanelor pentru diverse prestari de servicii (inclusiv administratie si curatenie) se face de catre comitetul executiv.
Una din persoanele care au acces la conturile asociatiei este obligatoriu sa fie presedintele asociatiei.
Nu inteleg ce e cu stampila. A pierdut-o sau n-a avut-o deloc? !!!!???? Ce fel de stampila si-a aprobat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer femei de serviciu la firma de curatenie miadogaru miadogaru Intr-o asociatie de proprietari comitetul executiv a luat hotararea sa incheie contract cu o firma de curatenie care sa preia femeile de serviciu ale ... (vezi toată discuția)
Atributiile presedintei unei asociatii de locatari kaporalis kaporalis Ma confrunt cu urmatoarea situatie: doresc inchirerea unui apartament unei persoane juridice pentru care este nevoie de acordul acociatiei de proprietari din ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrare bloc . Ad1974 Ad1974 La un bloc nu exista președinte și nici comitet executiv . Administrarea este făcută de o firma dar se dorește schimbarea pt că oamenii sunt ... (vezi toată discuția)