avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cand aflu cum s-a solutionat procesul?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cand aflu cum s-a solutionat procesul?

Din luna decembrie 2010 astept sa se dea sentinta intr-un proces. Pe portalul instantelor de judecata scrie "incheiere" in decembrie. S-a amanat solutionarea pentru inceputul lui ianuarie si acum in februarie astept sa vad cum s-a incheiat procesul. Pe portal nu mai scrie nimic in dreptul datei procesului din ianuarie. Avocatul meu spune ca inca nu ni s-a comunicat "minuta".Ce-i de facut? cat trebuie sa astept? N-o sa stiu solutia acestei cauze decat cand primesc sentinta? Adica dupa vreo cateva luni? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: victoria_alba , utilizator 10:17, 4 Februarie 2011
Sper ca dumneavoastra cautati dosarul pe noulportal.just.ro
Oricand puteti nota numarul de telefon al instantei respective. Sunati si spuneti ca vreti legatura la arhiva. Acolo spuneti numarul dosarului si veti afla daca s-a amanat pronuntarea. Daca nu, vi se va comunica solutia.

Succes!
Si eu am avut parte un un proces care mi-a mancat nici mai mult nici mai putin de 1 an si jumatate. Ce sa va transmit.
Rabdare, rabdare, rabdare.
1 an si jumatate din viata. Am uitat sa precizez.
Ati scapat usor, eu am deschis actiunea in 01.07.2005 :)
Multumesc pentru imbarbatare!
Va multumesc din suflet, nu am cautat pe NOUL portal. Acum am gasit solutia data din 18.01.2011 care suna cam ambiguu pentru o necunoscatoare ca mine (deci eu sunt reclamantul adica am deschis actiunea de partaj judiciar) si anume: "Admis in parte actiunea. Admis in parte actiunea reconventionala". Eu am cerut instantei sa-mi accepte sa dau o suma de bani reprezentand cota parte dintr-un imobil coproprietate care-mi apartine in cota de 13/16, sora mea in cererea reconventionala a cerut sa i se atribuie in natura (camere) partea ce i se cuvine (cota de 3/16) din imobilul aflat in coproprietate.
Inca o data va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare speciala - hotarare care sa tina loc de act autentic asanacheromel asanacheromel Va rog : ce sanse sunt sa fie admisa o contestatie in anulare speciala la un recurs pronuntat de un Tribunal , in cazul in care instanta de recurs a anulat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. avem un proces din 2019 care cu greu s a dat sentința ... danmarian1977 danmarian1977 Buna ziua. Avem un proces din 2019 care cu greu s a dat sentința pe 29.09.2020. De atunci și până acum nu s a redactat hotărârea. Am facut vreo 3 cereri ... (vezi toată discuția)
Ma poate lamuri cineva? vizita si pensie alimentara minor adryan35 adryan35 Am fost in proces de Incredintare minor si aceasta este sentinta...am gasit-o pe situl de la Judecatoria unde am avut eu procesul: 5/11/2011 Admite in parte ... (vezi toată discuția)