avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Avem un proces din 2019 care cu greu s a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Avem un proces din 2019 care cu greu s a dat sentința ...

Buna ziua. Avem un proces din 2019 care cu greu s a dat sentința pe 29.09.2020. De atunci și până acum nu s a redactat hotărârea. Am facut vreo 3 cereri de urgentare a redactării iar la începutul lui februarie ne am trezit că se prelungește deoarece judecătorul a găsit o " îndreptare de eroare materiala " . Aceasta îndreptare a amânat o de 3 ori iar ultima a fost pe 19.03 .2021 când ne așteptam să dea soluția. Dar pe 19 nici nu a amânat și nici nu a dat vreo soluție....a lăsat totul balta cum ar veni. Cum sa procedam sa aflam ce se întâmplă de fapt ? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: danmarian1977 , utilizator 20:13, 24 Martie 2021
Vedeți ce scrie pe portal.
Posibil sa nu fi nteles foarte bine, ar trebui să discutați cu av angajat.Pt a face o îndreptare de eroare materială judecătorul ar fi trebuit să motiveze si redacteze o sentința în care s a strecurat o greșeală.
Buna seara. Pe portal a rămas ședința din data de 19.03 2021 fara nici o soluție data. Era a treia amânare și ne așteptăm să spună ce eroare materiala a îndreptat.....dar nu a completat încă nimic ..
Motivarea trebuia făcută încă de la Sf lunii octombrie 2020 dar din ce am înțeles schimbat judecătorul imediat după ce ne a dat sentința. Noi la începutul lui ianuarie 2021 am făcut vreo 3 cereri de urgentare iar la începutul lui februarie 2021 a apărut o extensie a dosarului cu aceasta îndreptare materială . A amânat de 3 ori și ultima data nu a mai scris nimic ce îndreptare a făcut . A lăsat așa necompletă.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Posibil sa nu fi nteles foarte bine, ar trebui să discutați cu av angajat.Pt a face o îndreptare de eroare materială judecătorul ar fi trebuit să motiveze si redacteze o sentința în care s a strecurat o greșeală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva care are greseli feeelx111 feeelx111 am o sentinta definitiva si irevocabila in care numele este scris gresit. care este modalitatea de-a corecta greseala respectiva? trebuie inceput un nou proces ... (vezi toată discuția)
Motivare sentinta tiberiucezar tiberiucezar Bun aziua Sentinta de divort s-a dat pe data de 05 oct 2011 dar nu s-a motivat pana acuma. Ce se poate face in aceasta situatie? (vezi toată discuția)
Ajutor!!! wowgurl wowgurl Va rog sa ma ajutati si pe mine!!!!!Am incheiat o tranzactie intr-un proces de partaj .Hotararea instantei nu cuprinde intreaga invoiala dintre parti conform ... (vezi toată discuția)