avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... autorizatii pentru o firma nou infiintata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

autorizatii pentru o firma nou infiintata

Vrem sa ne deschidem un magazin in alt judet. Avem o firma nou infiintata. Am deschis si punct de lucru la magazinul respectiv. De ce autorizatii avem nevoie? PSI, Mediu, Sanitar veterinar? magazinul e de produse si componente electronice. Respectivele Autorizatii ni le elibereaza Registrul comertului sau alte institutii? Trebuie sa le scoatem in orasul unde vrem sa ne deschidem magazinul sau putem face acest lucru la sediul social?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gherasim Cosmina , utilizator 16:01, 4 Februarie 2011
De ce autorizatii avem nevoie? PSI, Mediu, Sanitar veterinar?

Se completeaza declaratii pe proprie raspunde după caz, pentru : Direcţia de Sănătate Publică a/Agenţia de Sănătate Publică în Transporturi ,Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor/Agenţia de Sănătate Publică în Transporturi , Autoritatea Publică Teritorială pentru Protecţia
Mediului si Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Respectivele Autorizatii ni le elibereaza Registrul comertului sau alte institutii? Trebuie sa le scoatem in orasul unde vrem sa ne deschidem magazinul sau putem face acest lucru la sediul social?

Se elibereaza un certificat constatator de catre Oficilul registrului comertului de la sediul social al societatii.


rog a fi sters


Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2011
Lăzăruţiu Lucian, Avocat
Ok. LA primaria de unde este deschis punctul de lucru trebuie sa solicitam vreo autorizatie?
Dar la ITM, e necesar sa facem vreun demers la ITMul de la punctul de lucru, sau angajarile se fac la ITMul de la sediul social?
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2011
robertsega32, utilizator
de la Primaria punctului de lucru se cere autorizatie/ acord orar de funcionare, pe baza constatatorului.
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia ssm marianadavid marianadavid Buna seara, Societatile comerciale cu cod caen restaurante trebuie sa obtin aautorizatia din punct de vedere ssm de la ITM? Ce societati trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)
Psi si ssm pt chiosc 2 m2 ynutaa1 ynutaa1 Va rog din suflet as vrea si eu sa stiu cum trebuie sa fac pt a obtine avizele necesare psi si ssm pt un chiosc de 2 m2 in care se vand produse preambalate cu ... (vezi toată discuția)
Domeniul de activitate-restaurant suciugeorgeta suciugeorgeta Spuneti-mi va rog in afara de un inspector de personal o firma cu domeniul de activitate restaurant,de ce persoana mai are nevoie pentru a fi in ordine in ... (vezi toată discuția)