avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale microintreprindere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

microintreprindere

Buna ziua,
am si eu o intrebare referitoare la microintreprindere:
- poti fi angajat daca esti unic actionar
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 20:39, 4 Februarie 2011
da
Puteti,fie angajat cu CM cu norma intreaga sau cu fractiune de norma.
Multumesc.Pot face contract de colaborare cu un consilier juridic
dumitrapetruta a scris:

Multumesc.Pot face contract de colaborare cu un consilier juridic

Nu inteleg exact ce ati vrut sa spuneti, insa ca sa aveti in societate un consilier juridic trebuie sa-i faceti contract de munca si nu de colaborare. Consilierul judidic poate reprezenta numai interesele societatii unde este angajat.
Iar pentru a va angaja, puteti apela la un inspector resurse umane sau la....un contabil, ca e bun la toate.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.i.m Adina Cristina Marioane Adina Cristina Marioane la o societate pe acțiuni cu actionar unic Consiliul Local, un consilier juridic poate sa incheie doua contracte individuale de munca? unul cu norma intreaga ... (vezi toată discuția)
Declarare microintreprindere icsys icsys Cum spuneam si in alt topic, doresc sa imi deschid un SRL in care sunt unic asociat, pe care sa il declar microintreprindere. Una din conditii este sa am ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa pot sa tin resurse umane acasa si contabilitatea primara andreeamihaela1985 andreeamihaela1985 buna am si eu niste nelamuriri am terminat mastarul in resurse umne si am si un cerrtificat de absolvire de inspector resurse umane .Asi dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)