avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ce trebuie sa fac sa pot sa tin resurse umane acasa si ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ce trebuie sa fac sa pot sa tin resurse umane acasa si contabilitatea primara

buna am si eu niste nelamuriri am terminat mastarul in resurse umne si am si un cerrtificat de absolvire de inspector resurse umane .Asi dori sa stiu ce trebuie sa fac sa devin pfa si ce trebuie sa fac sa tin resurse umane si contabilitate primara acasa .daca ma poate ajuta cineva va rog mult sa imi dati o mana de ajutor pe adresa de email andreeamihaela1985@yahoo.com.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 16:41, 3 Iulie 2010
Nu puteti sa va faceti PFA cu obiect activitate contabilitate daca nu sunteti autorizat membru ceccar si sa incheiati contracte de colaborare
Cat despre pfa inspector resurse umane nu exista in cod caen dar poti presta aceste servicii la o societate la care sunteti angajata si detine un departament resurse umane, in urma unei hotarari interne in ceea ce priveste calitatea si raspunderea dumneavoastra de Inspector( Referent) Resurse Umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa contabilitate primara si resurse umane romicichi romicichi Buna ziua. Lucrez la un SRL pe post de contabil (am studii economice superioare). In septembrie anul acesta am absolvit cursurile de inspector resurse umane. ... (vezi toată discuția)
Servicii de inspector resurse umane koeni koeni Buna ziua! Avand in vedere faptul, ca as vrea sa particip la cursul de Inspector Resurse Umane organizat de CECCAR, si lucrez ca liber profesionist in ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl pentru contabilitate Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, In cazul unui absolvent de studii superioare + master de la academia de studii economice - fac. De contabilitate si informatica de gestiune, este ... (vezi toată discuția)