avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probleme cu custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probleme cu custodia copilului

sunt divortat de un an si legea mi-a incredintat custodia baiatului.
acum fosta sotie vrea sa ceara custodia baiatului pe care nu la mai vazut de un an de zile. in acest timp nu prea sa mai interesat de viata lui.
as vrea sa stiu daca ar putea sa castige custodia si daca as putea sa ma reprezint singur la proces fara sa imi iau un avocat.
astept un raspuns cat mai urgent.
va multumesc !
Cel mai recent răspuns: nicoleta56 , utilizator 17:47, 4 Februarie 2011
Citi ani are baiatul?
Si eu am trecut prin asa ceva, dar fata mea avea 16ani si avea un cuvant de spus. Eu am avut avocat. Parerea mea , avocatul stie cum sa te apere, si daca mai si castigi iti iei banii inapoi de la fosta:)
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2011
nicoleta56, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincredintare custodie minor mark37 mark37 Buna ziua,am un baiat de 14 ani,,in clipa de fata,este la mama lui ,el a locuit cu mine 4 luni,si ca sa ma linistesc dupa despartire,lam trimis la mama lui,ea ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la un divort cu un minor cand tatal minorului ii plecat in strainatate? RORSCHACH RORSCHACH Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cum se procedeaza la un divort cand tatal minorului ii plecat in strainatate? Pe scurt: Doi ani de concubinaj+patru ani ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintare minor catalin74 catalin74 BUNA ZIUA..Eu sant in divort de 3 ani cu sotia mea cu care am un baietel de 9 ani. initial ea a fost de acord cu divortul si ca baiatul sa ramana cu mine in ... (vezi toată discuția)