Buna ziua,
care ar fi procedura legala ptr un concubin,care vine si tulbura linistea(a fost dat afara din lociunta proprietarului cu ajutorul politiei),pe strada,telefonic cu amenintari diverse?
Nu a fost sanctionat niciintr-un fel de politie doar dat afara sia atat,dar s-a infuriat si mai rau.
Multumesc!
Sesizati telefonic organele de politie sa constatae situatia si sa ii aplice amenda contraventionala pentru nerespectarea prevederilor disp.Legii nr.61/1991.
Este bine sa veti si martori prezenti
Sunati la 112 si chemati politia. Acestia vor aplica prevederile legale si il vor sanctiona contraventional pe turbulent!B-). Daca v-a amenintat cu bataia sau cu moartea puteti sa ii faceti plangere penala !
Multumesc frumos,am chemat politia ptr tulburarea linistii,violenta verbala,pretinderea unor unuri ale mele precum ca ii apartin cu toate ca am acte doveditoare.
la care politia a replicat doar ptr atat i -am chemat?
e corect?
Ptr plangere penala care este procedura?
Multumesc!
Aveti doua posibilitati:
1.Formulati in scris plangere impotriva persoanei vinovate ,pe care o trimiteti cu confirmare de primire.
2.Formulati un memoriu,cu care mergeti in audienta la comandantul politiei la care sunteti arondata.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Tulburare liniste
radu68
Buna seara,
care sunt consecintele ptr o pers care a primit amenda deoarece si-a alungat sotia din locuinta comuna,apoi concubina cheama politia ptr ca a ... (vezi toată discuția)