Salut,in primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia.Pe scurt situatia sta in felul urmator,cand am fost sa platesc impozitul auto am aflat ca timp de 5 ani am platit un impozit pt o masina vanduta.Problema este ca nu mai stiu nimic de cumparator si nici nu mai am vre'un act care sa ateste ca am vazut masina (Maicamea a aruncat actul de vanzare cumparare crezand ca dupa 5 ani nu o sa mai aibe nevoie de el).Intrebarea este daca mai pot face ceva in privinta asta.Actul de vanzare cumparare a fost facut la Sectia Financiara sector x,oare gasesc acolo o copie ? si daca da ,rezolv ceva cu asta ? Eu unu sunt destul de sigur ca nu mai pot face nimic,insa maicamea tot nu vrea sa creada acest lucru,desi i-am explicat ca fara nici o dovada ca a vandut masina nu poate face nimic.Multumesc anticipat.
Daca ati avut o masina si ati instrainat-o fara sa faceti actele de vanzare-cumparare si fara sa o radiati, trebuie sa chemati in judecata pe cel caruia i-ati vandut-o pentru a se constata intervenita vanzarea-cumpararea si instanta va da o hotarare cu care apoi veti radia masina si o veti scoate de pe rolul fiscal.Pana atunci sunteti buni de plata. daca nu mai aveti actele, le are sectia financiara .Solicitati copii de pe actele ce au stat la baza deschideri rolului fiscal la masina.